16 octombrie 2010

Cateva avantaje ale proprietatii

Desi proprietatea se afla la cateva minute (15 - 20 minute mers pe jos si numai cateva minute mers cu masina) de centrul Bucurestiului - zona Unirea, strada se afla intr-o zona aerisita, linistita, plina de verdeata, foarte aproape de parcurile Carol si Tineretului. Zona va ramane o zona rezidentiala linistita deoarece nu exista loturi mari de teren pe care sa se construiasca imobile cu multe etaje si implicit cu multa agitatie.
Pe strada sunt numai case proprietate personala bine intretinute, nu exista IAL-uri, nu sunt blocuri de firme, nu sunt restaurante, baruri, terase.

Casa se afla intr-o zona inalta, apa provenita din ploi si zapezi se scurge f. repede, nu exista infiltratii. Toate utilitatile - apa, gaze, canalizare, curent electric - au fost refacute integral, inclusiv bransamentele stradale. Gazele au fost trase prin pamant (nu pe fatada imobilului) respectand cele mai noi norme din domeniu. Nu exista probleme cu intreruperea furnizarii curentului electric, a apei potabile sau a gazelor, asa cum se intampla in alte zone rezidentiale ale Bucurestiului.